Web Analytics Made Easy - Statcounter

با برگزاری مراسم اختتامیه؛برترین های جشنواره آش ایرانی با حضور استاندار زنجان، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره آش ایرانی دیشب با حضور و استقبال بی نظیر مردم زنجان برگزار و برترین های این جشنواره اعلام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در بخش غرفه های برتر صنایع دستی،کاظم نوری هنرمند ملیله ساز زنجان،حمید فرجی در هنراحجام چوبی از البرز و نجمه سالاری در هنر پته دوزی از کرمان اعلام شدند همچنین محمد جواد عطاپور در بخش چاقو سازی استان فارس شهرستان نیریز به عنوان غرفه خلاق معرفی شد. 

محمدرسول عبدالمحمدی در صنعت صنایع چوبی کرمانشاه به عنوان غرفه اخلاق این جشنواره معرفی شد. 

آئین رونمایی از لوح ثبت ملی ملیله توسط استاندار زنجان، رییس کمیسیون صنایع دستی مجلس و مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان در این جشنواره برگزار شد.

 بیانیه هیئت داوران سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی قرائت شد، در این بیانیه آمده است،خدا را شاکریم که سالی دیگر با جشنواره ای به رنگ صلح، اتحاد و دوستی اقوام ایرانی، به بهانه آش همراه با هنر دست هنرمندان جای جای ایران عزیزمان گرد هم آمده ایم تا نمایشی جاودانه از اتحاد و همدلی ایرانیان به نمایش بگذاریم.   غذا در کنار اقامت و جاذبه های تاریخی و گردشگری بنیان سفر را می سازد و قطعا لذت امتحان یک طعم جدید می تواند یکی از ماندگارترین خاطرات یک سفر باشد.

حال جشنواره ملی آش ایرانی بعنوان بزرگترین و قدیمی ترین جشنواره در حوزه گردشگری غذا فرصتی فراهم می کند تا گشتی زیبا در میان طعم ها و عطرهای ماندگار کشور داشته باشید.

  امسال نیز با یاری خداوند متعال سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی از تاریخ 22 تا 26 مرداد ماه 1397 در مجموعه گردشگری گاوازنگ با مشارکت 22 استان برگزار شد.   در این جشنواره 44 گروه به رقابت پرداختند و هیئت داوران متشکل از محمد ولی مفیدی، سیما شیرازیان و سید مهدی حسینی با در نظر گرفتن عناصری چون اصالت، طعم، بو و مزه، بهداشت، تزئین و سفره آرایی، جا افتادگی و ارائه درست دستور طبخ ، به بررسی آش های بخش مسابقه ملی پرداخته و منتخبین جشنواره به دبیرخانه اعلام شدند.

در ادامه برگزیدگان بخش آشپزی از سوی هئیت داوران اعلام و فریبا صمصامی از زنجان و بتول نقی زاده از خراسان جنوبی به عنوان نفرات سوم سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی اعلام شدند.    نفر دوم سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی نیز ربابه محمدی از زنجان بود و نفر اول منیره حیدری از خراسان رضوی معرفی شد.

 "یحیی رحمتی" مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان:در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی،با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اظهار داشت: امنیت امروز کشور مدیون ایثارگری های رزمندگان و ایثارگران است.

  وی با بیان اینکه سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی از ۲۲ مرداد ماه در زنجان آغاز به کار کرد،افزود: این جشنواره در بخش پخت و فروش آش با حضور ۵۰ گروه از کشور برگزار شد.

  این مسئول از حضور ۳۱ استان کشور در بخش نمایشگاه صنایع دستی خبر داد و گفت: ۱۶۰ غرفه به ارائه محصولات خود در این نمایشگاه پرداختند.  مدیر کل با اشاره به حضور ۱۰ سیاه چادر در این جشنواره، بیان داشت: هشت گروه موسیقی در این جشنواره به اجرای برنامه پرداختند. 

رحمتی از پخت روزانه ۵۰ هزار پرس غذا در این جشنواره خبر داد و افزود: روزانه بیش از ۱۲۰ هزار نفر از این جشنواره بازدید کردند. 

وی با اشاره به حضور ۱۶۰ تور گردشگری به مقصد جشنواره آش ایرانی، بیان داشت: یکی از شاخص های مهم این جشنواره پوشش مناسب رسانه ای بود.  نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در ادامه این جلسه اظهار داشت: ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد. 

علی وقف چی افزود: کشورهایی که ارزش های اینچینی دارند سرافراز و همچون کوه دماوند سربلند خواهد شد.

  وی با بیان اینکه ارتقای ارتباطات جهانی از ضروریات امروز جامعه است، گفت: تشکیل وزارت میراث فرهنگی می تواند این موضوع را تسهیل کند.  وی با تبریک انتخاب زنجان به عنوان شهر ملیله،گفت: ظرفیت های مطلوبی از صنایع دستی در زنجان وجود دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه قابل حمل مؤثر در تسریع روند التیام زخم پای دیابتی با بهبود گردش خون در محل ضایعه و با مکانیزم تحریک الکتریکی شدند.

جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر درباره مکانیزم عملکرد این دستگاه الکتریکی توضیح داد: این سیستم بهبود گردش خون، دستگاه الکتریکی قابل حملی است که جهت تحریک الکتریکی عضلانی و استفاده در منزل توسط خود فرد، طراحی شده است.

وی با بیان این‌که این دستگاه تحریک الکتریکی واحدی را از طریق ۴ پد متصل به پوست به گروهی از عضلات زیرین منتقل می‌کند، افزود: این محرک الکتریکی منحصر به‌فرد در یک موج پریستالتیک از امتداد عضلات دیستال تا پروگزیمال ادامه پیدا می‌کند و سبب فشردگی رگ‌ها و بهبود گردش خون و در نتیجه افزایش آن(جریان خون) در مناطق پروگزیمال و دیستال می‌شود که دی‌اکسید خون را حذف و خون را اکسیژن‌دار می‌کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با تأکید بر این‌که کارکرد دیگر این دستگاه الکتریکی بهبود خون‌رسانی به سایر اندام‌ها(غیر از زخم پای دیابتی) است، ادامه داد: با این مکانیزم خون غنی‌شده از اکسیژن به اندام‌ها بازمی‌گردد و جریان خون را در بیماران مبتلا به افت جریان خون در شریان‌ها و وریدها و مناطق آتروفیک(بافت‌های ماهیچه‌ای تحلیل رفته)، پارستزیا (مور مور و گِز گِز شدن اندام) افزایش می‌دهد.

ردادی با بیان این‌که این دستگاه سه مُد کاری بر اساس مشکلات شریانی، وریدی و نوروپاتی محیطی دارد که پس از تشخیص مشکل بیمار توسط پزشک متخصص، فرد به استفاده از دستگاه برای کمک به تسریع درمان اقدام می‌کند، خاطرنشان کرد: این دستگاه یک دستگاه کمک درمانی است و در کنار سایر اقدامات درمانی باید روزانه استفاده شود تا روند بهبود بیمار تسریع بخشیده شود.

وی افزود: به‌عنوان مثال در زخم پای دیابتی استفاده از دستگاه ما سبب می‌شود روند بهبود زخم به نصف زمان عادی کاهش یابد و استفاده از این دستگاه به افزایش جریان خون(پرفیوژن) در محل زخم منجر می‌شود و بهبود زخم را تسریع می‌بخشد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با اشاره به شمار محدود این دستگاه در دنیا با مکانیزم عملکردی تحریک الکتریکی، تصریح کرد: اغلب دستگاه‌های بهبوددهنده گردش خون مکانیزمی مکانیکی دارند، به این نحو که دستگاه از طریق بستن یک کاف دور ساق پا اقدام به پر و خالی کردن آن کاف می‌کند و از این طریق، گردش خون بهبود می‌یابد.

ردادی با بیان این‌که در حال‌حاضر تنها یک دستگاه آمریکایی در بازار تجهیزات پزشکی با مکانیزم تحریک الکتریکی در بهبود گردش خون در پا کمک می‌کند، گفت: دستگاه تولید ما همه ویژگی‌ها و مشخصات آن دستگاه را دارد و با یک تکنولوژی ارزان‌قیمت، همه ویژگی‌های دستگاه را پیاده‌سازی کرده است. همچنین دستگاه به‌علت استفاده از پدهای جدا شدنی از کابل، از نظر هزینه تمام شده برای بیمار در زمان تعویض لوازم مصرفی برتری دارد.

قیمت دستگاه ایران‌ساخت یک چهارم نمونه خارجی آن است

وی، درباره مقایسه قیمتی هم گفت: قیمت دستگاه ساخت ما یک چهارم نمونه خارجی آن است. همچنین از نظر خدمات پس از فروش و تأمین لوازم مصرفی، دستگاه ما برتری کامل را دارد و شرکت قادر است همه اقلام مورد نیاز برای این دستگاه را تهیه و تأمین کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه ما به‌علت ماهیت آن نیاز به استفاده طولانی مدت توسط بیمار دارد، افزود: باتری دستگاه یکی از اقلامی است که در گذر زمان دچار آسیب می‌شود، شرکت با در نظر گرفتن این بحث و هزینه زیاد تعویض باتری، طراحی محصول را به‌نحوی قرار داده که بتواند با باتری کتابی کار کند. برای این منظور جریان مصرفی برای ایجاد ولتاژ تحریک به‌نحو مناسبی مدیریت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت یکی از بیماری‌های مهم غیرواگیر در کشور است که طبق اعلام دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۱ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال به آن مبتلا هستند.

زخم پای دیابتی یکی از عوارض شناخته شده این بیماری است که طبق اعلام پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم، تقریباً از هر ۴ نفر یک نفر به این عارضه مبتلا می‌شود.

بحث درمان کم‌هزینه و با حداقل عوارض جانبی بیمار در صنعت تجهیزات پزشکی اهمیت فراوانی دارد. در این طرح هم چندین هدف از جمله درمان از راه دور بیمار و کم کردن نیاز بیمار به حضور در محیط کلینیکی، کاهش هزینه‌های سیستم درمان از طریق تسریع در روند بهبود زخم، تسکین و درمان دردهای ناشی از پای دیابتی و عوارض جانبی ناشی از آن (گِزگِز پا، بی‌خوابی و ...) و کاستن هزینه‌های ناشی از مراجعه بیمار به صنعت بیمه دنبال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • معرفی برترین‌های مسابقات پرش با اسب جام صدران پیشرو
  • معرفی برترین‌های روز سوم هفته سوم کورس سوارکاری بهاره گنبدکاووس
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی
  • معرفی برترین‌های روز دوم هفته سوم مسابقات سوارکاری گنبدکاووس
  • تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران، برترین تیم سال ۱۴۰۲ از نگاه کارشناسان و داوران