Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهرداد سلطانی شامگاه دوشنبه در مراسم آغاز به کار سیزدهمین دوره جشنواره ملی آش ایرانی افزود: 13سال و 13تجربه را زنجان در برگزاری این جشنواره پشت سر گذاشت و آن را به ثبت رساند.
وی یادآورشد: امروز دیگ های آش به نمادی تبدیل شده اند که در این بحبوحه زمانه بتوان زمانی را بدون دغدغه با آسایش سپری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلطانی اظهار داشت: زنجان به همان میزان که شهر شور و شعور حسینی است، شهر شادی و نشاط زندگی هم محسوب می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان هم در ادامه این مراسم گفت: جشنواره ملی آش بزرگترین رویداد غذایی کشور و یکی از گسترده ترین جشنواره های گردشگری ایران به شمار می آید.
یحیی رحمتی خاطرنشان کرد: این جشنواره تجربه 120 هزار مراجعه در روز را به ثبت رسانده و برای 45 هزار نفر آش طبخ کرده است.
وی ادامه داد: امسال هر 31 استان در بخش صنایع دستی و 22 استان در حوزه آش حضور دارند و 21 اتوبوس گردشگری به این مقصد حرکت می کنند.
رحمتی اضافه کرد: قطار و تورهای گردشگری هم در راه همین جشنواره هستند و امید می رود امسال رکورد بالاتری از ورود گردشگران به مقصد جشنواره آش به ثبت برسد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان به انتخاب زنجان به عنوان شهر ملی ملیله اشاره کرد و گفت: در مراسم اختتامیه جشنواره، نشان این ثبت به دست معاون رئیس جمهوری به شهردار تقدیم می شود تا برای همیشه ملیله به نام زنجان تثبیت شود.
وی تاکید کرد: این ثبت ملی، مقدمه ای برای ثبت جهانی زنجان به نام شهر جهانی ملیله به شمار می آید.
رحمتی افزود: هفته گذشته داوران یونسکو در سفر به زنجان و پس از بازدید از این شهر، پیشنهاد کردند که زنجان می تواند به عنوان شهر جهانی صنایع دستی فلزی معرفی و ثبت شود.
شهردار زنجان در ادامه این مراسم گفت: این شهر در برگزاری جشنواره ها و رویدادهای ملی در سطح کشور شناخته شده است و از استان های طراز نخست ایران محسوب می شود.
مسیح الله معصومی یادآورشد: همواره قومیت ها در سطح جهان در تلاش برای نمایش ویژگی های فرهنگی و اجتماعی خود هستند و می خواهند قدمت و عظمت خود را اثبات کنند.
وی اظهار داشت: ایران یکی از کشورهایی است که از نظر شرایط تاریخی، اجتماعی و فرهنگی، موقیعت ویژه ای در جهان دارد و از قومیت های مختلف فرهنگی با شرایط اقلیمی متفاوت هم برخوردار است.
معصومی خاطرنشان کرد: جشنواره آش فرصتی برای رقابت داخلی اقوام و قومیت های مختلف ایرانی است.
شهردار زنجان گفت: زنجان در برگزاری چنین جشنواره ها و رویدادهایی از شهرهای پیشروی کشور بوده و گوی سبقت را در این زمینه ربوده است.
وی ادامه داد: یکی از ویژگی های زنجان پایتخت شور و شعور حسینی بودند است و در ایامی از سال، نه فقط ایران که بسیاری از کشورهای جهان چشم به مراسم یکپارچه زنجانی ها در خیابان امام و میدان انقلاب این شهر می دوزند و وحدت این مردم را در عزاداری امام حسین(ع) تماشا می کنند.
معصومی اضافه کرد: زنجان معروف به شهر میزبان مهربان است و تمام مسافران همین جشنواره آش هم می توانند مهربانی مردم این شهر را تجربه و مشاهده کنند.
شهردار زنجان گفت: به تازگی زنجان در میان شهرهای 10 کشور عضو اکو به عنوان شهر پیشرو انتخاب شده است که افتخاری برای مردم این شهر به شمار می آید.
وی افزود: زنجان موفق شده است که 13 دوره به شکل مستمر این جشنواره را با حضور استان های مختلف و اقوام گوناگون ایرانی برگزار کند.
سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی از 22 تا 26 مرداد در مجموعه تفریحی گاوازنگ زنجان برگزار می شود و آماده استقبال از مهمانان سراسر ایران است.
در حاشیه این جشنواره، نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران با برپایی 130 غرفه هم گشایش یافت و تا زمان برگزاری جشنواره به فعالیت خود ادامه می دهد.
9 سیاه چادر هم در محوطه گاوازنگ برپا شده و هر شب این مجموعه شاهد برگزاری شب های فرهنگی است.
3001/6085
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اجتماعی و فرهنگی انقلاب صنایع دستی و گردشگری فرهنگی و اجتماعی گردشگری رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر