Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی 22 تا 26 مرداد ماه سالجاری در مجموعه رفاهی، گردشگری گاوازنگ زنجان برگزار می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از موج رسا،جشنواره ملی آش ایرانی از سال 1384 به عنوان یکی از رویدادهای مهم فرهنگی در سطح کشور برای ترویج فرهنگ غذایی صحیح و با شعار«غذای ایرانی خوراک جهانی» در سطح ملی در شهر زنجان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این جشنواره تاکنون در 12 دوره برگزار شده و یکی از جشنواره های ثابت فرهنگی در سطح کشور است که مورد استقبال گردشگران مسافران و شرکت کنندگان از استانهای مختلف قرار می گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی زنجان در گفت و گو با خبرنگار موج رسا، اظهار داشت: جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی از تاریخ 10 لغایت 12 مرداد ماه سال 97 در استان زنجان برگزار می شود.

یحیی رحمتی ادامه داد: احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری از اهداف این جشنواره محسوب می شود.

وی بیان داشت: ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذاهای محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرائی و کیترینگ ها از دیگر اهداف برپایی جشنواره غذا در زنجان است.

رحمتی با بیان اینکه در جشنواره ملی آش ایرانی روزانه برای ۵۰ هزار نفر ۷۰ نوع آش سرو می شود،افزود: این جشنواره ۱۲۰ هزار بازدید کننده دارد.

وی با بیان اینکه زنجان جز محدود و معدود استان هایی است که ۵ تا از برترین های دنیا و منطقه را در خود جای داده است،افزود:غار آهکی کتله خور شگفت انگیز ترین غار خشکی خاورمیانه و گنبد سلطانیه بزرگترین گنبد آجری جهان از جمله شگفتی های این استان محسوب می شوند.

این مسئول بیان داشت:همچنین بازار زنجان به طول 2 هزار و 100 متر طولانی ترین بازار تاریخی ایران، بنای رختشویخانه و مردان نمکی از دیگر جاذبه های این استان هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی زنجان با بیان اینکه در حال حاضر زنجان با برگزاری جشنواره آش ایرانی و جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم در زمینه فرهنگ غذایی نیز گام های موثری را برداشته است، افزود: این جشنواره نیز به عنوان جاذبه برای استان محسوب می شود.

رحمتی با اشاره به بازدید بسیاری از هموطنان و توریست های خارجی از این جشنواره، بیان داشت: همه استان های کشور در این جشنواره حضور دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • ورزش زورخانه ای و پهلوانی-زنجان
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است
  • نمایش وحدت و همدلی با برگزاری جشنواره اقوام در بندرترکمن
  • نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود